Returrätt
Du har enligt Distanslagsavtalet 14 dagars full returrätt på dina varor. Vi står ej för fraktkostnaden vid returer. Varan skall returneras i obruten förpackning, dvs du kan ej öppna och använda varan, gör du det så kan vi ej acceptera returen.

Skicka ett mail till oss innan du skickar returen. Skicka returen till: Pärlsysytrar, Sämjevägen 36, 162 71 Vällingby

Vid returer är kunden ansvarig om varan skadas eller kommer bort vid transport från kunden till av oss anvisad mottagare.

OBS på mönster är det ingen returrätt.

Reklamationer
Om du får en vara som är trasig vid leverans måste detta reklameras till oss direkt. Du kommer då att få vidare instruktioner av oss. Du har 7 dagar på dig att meddela oss om att du vill returnera en vara. Skulle din vara ha skador vid ankomsten vill vi att du reklamerar detta till oss omedelbart. Då ersätter vi med ny vara förutsatt att den fortfarande finns i sortimentet. Om paketet är trasigt när du hämtar det på Posten ska du reklamera direkt till Posten. Lös då inte ut paketet. Om paketet du returnerat inte når oss så ska detta reklameras hos Posten. Spara därför kvittot på försändelsen vid returer. Kontrollera hos tillverkaren att varan uppfyller dina krav. Varan ska vara i obruten förpackning.

Observera att det är du som kund som har ansvaret för att varan kommer tillbaka till oss. Spara ev kollinummer så att paketet kan spåras.  

 

Bli uppringd

Skicka ditt mobilnummer till oss så kontaktar vi dig inom kort.