Leveransvillkor

. Din order skickas med Posten. Större order skickas med Posten Lätt - spårbart paket och levereras till ditt närmaste Postombud. När paketet anlänt till ombudet skickas ett SMS ut om att ditt paket finns klart för upphämtning. Har du inte angivit ett mobilnummer får du istället en brev avi som inkluderar referensnummer samt anvisning om var paketet finns att hämta.

Leveranstid

Leveranstiden är normalt ca 2–3 arbetsdagar.  Beställningar som kommer in före kl 12 går oftast iväg samma dag.

Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även en ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse i samband med att produkten/produkterna lämnar vårt lager.

Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan oss via e-post eller telefon. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. Kontakta oss snarast så löser vi det tillsammans.


Är du under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att handla hos oss.
Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för eventuella skrivfel på denna webbplats och kan inte heller garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende.
Alla falska beställningar och försök till bedrägerier polisanmäls.

 

Bli uppringd

Skicka ditt mobilnummer till oss så kontaktar vi dig inom kort.